weshot.my

Perkhidmatan SEO Kuala Lumpur &
Agensi Pemasaran Digital di Kuala Lumpur

Didapati dalam Google. Meningkatkan Lebih Tarikan. Tarik Ramai Pelanggan.

Lihat Lebih dalam untuk Perkhidmatan SEO
Kuala Lumpur (KL) dan Arah Kerja Kami

Proses Keseluruhan SEO Kuala Lumpur

Di Nexmind, kami memulakan kempen SEO KL dengan menerangkan kepada pelanggan prospektif apa itu SEO Malaysia Servis (pengoptimuman enjin pencarian). Pengoptimuman enjin pencarian (SEO) ialah satu proses di mana kualiti dan kuantiti trafik laman sesawang ditingkatkan dengan menaikkan kewujudan laman sesawang kepada pengguna laman enjin pencarian. SEO merujuk kepada perkembangan hasil yang tidak berbayar (juga dikenali sebagai “semula jadi” atau “organik” keputusan) dan tidak termasuk trafik/pelanggan secara terus dan pembelian ganti berbayar. Seterusnya, kami akan menerangkan kepada mereka kepentingan kempen SEO sebagai salah satu tulang belakang dalam strategi pemasaran digital (digital marketing)mereka. Pertama, Google mengakui bahawa SEO penting dan anda “MAMPU” menggunakannya dalam perniagaan anda.

Perkhidmatan SEO Kuala Lumpur KL

Selain memfokuskan kepada kandungan, perkhidmatan teknikal SEO sebaliknya mengoptimis aspek teknikal khususnya di laman sesawang anda, termasuk telefon bimbit mudah alih dan struktur URL, di mana ini adalah dua entiti teratas yang menjadi pertimbangan enjin pencarian semasa meningkatkan kedudukan.

Mempunyai laman sesawang mesra pengguna adalah sama penting dengan perkataan yang terdapat dalam halaman tersebut. Memastikan laman sesawang anda mudah untuk dikawal dan diakses kepada pengguna sudah pasti dapat menaikkan trafik dan megoptimumkan laman sesawang anda bagi carian pemasaran. Dengan menggunakan data SEO terbaik dari NexMind, enjin pencarian akan lebih mudah untuk mengimbas laman sesawang anda, kandungan indeks kepada pangkalan data, dan meningkatkan posisi laman sesawang bagi kata kunci yang spesifik dalam masa yang singkat.

Perkhidmatan isi kandungan SEO laman sesawang digunakan bagi membolehkan laman sesawang perniagaan anda untuk menjadi lebih mesra pengguna dan berkait dengan pertanyaan yang dicari. Ini boleh dilakukan dengan mengoptimumkan kandungan rajah dan kod sumber HTML yang bukan sahaja dapat membuatkan visual anda menarik kepada pengguna malah dapat membantu untuk melonjakkan kedudukan laman sesawang dalam pencarian organik.

Pada era globilasisi ini, para pelanggan tidak begitu gemar untuk menunggu laman sesawang yang mengambil masa untuk diproses. Tambahan pula, ia akan mempengaruhi pengalaman pengguna, walaubagaimanapun kadar kelajuan laman sesawang anda juga mempengaruhi tahap kedudukan enjin carian. Enjin carian utama, seperti Google, Yahoo, Bing dan sebagainya, akan mengukur kadar kelajuan laman sesawang dan membandingkan data dengan para pesaing bagi membolehkan laman sesawang untuk bersaing dalam carian organik. Pasukan SEO kami di Kuala Lumpur (KL) akan menggunakan pelbagai instrumen untuk mengukur kadar kelajuan dan tindak balas laman sesawang perniagaan anda dan kemudian buang mana-mana komponen yang mungkin memperlahankan laman anda.

Bagi mencapai kedudukan yang tinggi dalam enjin pencarian utama seperti Google, ia amatlah penting untuk mempertimbangkan kandungan luar SEO sebagai salah satu faktor. Sebagai contoh, pengiklanan media sosial dan “link building”. Sejak enjin pencarian hanya mahu memberikan hasil carian yang berguna kepada pengguna, enjin pencarian menggunakan entiti di dalam algoritma bagi meningkatkan kedudukan laman sesawang. Mempunyai strategi kandungan luar SEO yang kukuh, bukan sahaja meningkatkan kedudukan laman sesawang, tetapi dapat menarik pengguna baharu daripada rujukan pos blog dan sebutan di sosial media.

Anda berkemungkinan pernah mendengar ungkapan “content is king”, dan ia amatlah tepat jika dikaitkan dengan SEO. Bagi meningkatkan posisi dalam pencarian organik, mempunyai laman sesawang yang konsisten dan kandungan mendalam adalah penting. SEO NexMind di Kuala Lumpur (KL) bukan sahaja menentukan ungkapan dan kata kunci yang paling berkesan dalam menarik trafik kepada laman sesawang yang khusus namun ia boleh menghasilkan kandungan yang kukuh menggunakan alat natural language processing bagi membimbing pangkalan pengguna secara semula jadi dan memadankan setiap kata kunci sasaran.

Jadi, apa yang anda ketahui?

Adakah Google menganggap anda sebagai satu entiti berdasarkan kata kunci dan lokasi,
di sinilah Kempen SEO NexMind Kuala Lumpur bermula.

Strategi SEO (SEO Strategies) di Kuala Lumpur sudah berada pada tahap makro, di mana Google dan enjin pencarian tahu dan fikir anda sebagai sesuatu perkara yang berada di Kuala Lumpur (atau di mana-mana bandar). Apakah yang dimaksudkan dengan sesuatu itu dan bagaimana Google boleh yakin bahawa anda adalah pilihan yang terbaik untuk sesuatu perkara? Jika kita lihat kepada posisi perunding SEO di Kuala Lumpur tentang diri kita, salah satu perkara yang kita peroleh sudah tentu mengenai siapa diri kita (WHO), apakah yang kita lakukan dan dimanakah kita berada dalam Google melalui Google My Business.

Dengan ini, Google dapat mengetahui tentang kewujudan kita, menyediakan perkhidmatan dan seterusnya amat sesuai kepada sesiapa sahaja yang berada di Kuala Lumpur atau yang berdekatan dengan pusat bandar Selangor. Dengan mengaplikasikan Google My Business, kami akan memulakan proses ini dengan memahami perniagaan anda, lokasi, tawaran nilai yang anda kemukakan (perkhidmatan atau produk), landskap yang kompetitif dan conversion points (bagaimana orang ramai membeli, menyewa atau ikut serta dengan apa yang anda tawarkan). Bagi membolehkan Google memahami apa yang anda lakukan dan kepada siapa perkhidmatan itu ditujukan dan mengapa anda relevan, inilah cara dan formula yang boleh kami jalankan dalam pelbagai langkah.

Dapatkan Demo dari NexODN untuk mencuba sebelum pembelian!
Ketahui lebih lanjut mengenai harga yang ditawarkan NexMind untuk pilihan dan cadangan SEO Malaysia kami.